Autobedrijf Someren

Ruim 13 jaar ervaring

Onderhoud Lease-auto's

Opgeleide specialisten

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heeft u schade aan uw auto gereden, werkt uw airco niet meer naar behoren of wilt u een APK laten uitvoeren, dan kunt u een autobedrijf in de omgeving van Someren inschakelen. Maar voor welke specialist kiest u? Bij Auto Motive Asten, een kleinschalige en persoonlijke garage werkzaam in de gehele omgeving van Asten, zit u goed. Wij beschikken namelijk over een ruime ervaring in het vakgebied en we werken altijd op een professionele manier. Waarvoor u uw auto ook langs wilt brengen: bij ons kunt u altijd terecht.

De werkzaamheden van hét autobedrijf in de buurt van Someren

Auto Motive Asten is gevestigd in Asten, op slechts een kleine tien minuten rijden van Someren. U schakelt ons gemakkelijk in voor alle werkzaamheden, waaronder:

  • Algemene Periodieke Keuringen (we zijn een RDW-erkend bedrijf)
  • Reparatie en onderhoud
  • Aircoreparatie en aircoservice
  • Schadereparatie en afhandeling van schade
  • Alarmsystemen in laten bouwen (we zijn een SCM-erkend bedrijf)

Waarom kiest u voor Auto Motive Asten?

Komt u langs bij ons autobedrijf in de buurt van Someren, dan krijgt u één contactpersoon toegewezen. Op die manier waarborgen wij een persoonlijke aanpak, waarin er nooit iets mis kan gaan in de communicatie. Daarnaast hanteren we altijd een aantrekkelijke prijs. We zijn met name gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Skoda en Seat, maar u kunt ook uitstekend bij ons terecht wanneer u een ander merk auto rijdt.

Maak een afspraak en profiteer van onze aantrekkelijke service

Wilt u op een juiste, eerlijke en vriendelijke manier worden geholpen door een autobedrijf in de omgeving van Someren? Maak vandaag nog een afspraak met Auto Motive Asten via 0493-690317.

 

foto home-audi

Wilhelminastraat 5
5721 KG Asten
T: 0493-690317
E: info@automotiveasten.nl

Heeft u een vraag?
Bel ons en wij helpen u verder.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht