Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

DSG specialist

Ruim 13 jaar ervaring

Onderhoud Lease-auto's

Opgeleide specialisten

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u op zoek naar een DSG specialist voor de revisie van uw automaat? Auto Motive Asten heeft de kunde om u efficiënt en doeltreffend te helpen. Eén van onze specialismen ligt bij de DSG versnellingsbak zoals gebruikt in modellen van Volkswagen, Seat en Skoda. Onze vakkundige DSG specialisten bouwen op 55 jaar gezamenlijke ervaring en kennis. Zo bent u verzekerd van de allerbeste service.

Revisie door een erkend DSG specialist

Neem geen risico met de revisie van uw DSG versnelling en laat deze uitvoeren door onze gecertificeerde specialist. Onze klantvriendelijke service, duidelijke afspraken en aantrekkelijke prijzen maken ons al jaren een begrip in de regio. Wij hebben alle apparatuur om een nauwkeurige diagnose te stellen en deze spoedig voor u op te lossen. Auto Motive Asten is een van de weinige bedrijven in Nederland die een DSG revisie voor u kan uitvoeren. Wij gebruiken enkel origineel gereedschap en onderdelen, zodat u zeker bent van een uitstekend resultaat.

Gedegen kennis van alle modellen

Naast DSG revisie door onze specialist, verrichten wij uiteraard ook andere werkzaamheden voor u. Heeft u last van een storing aan het elektrisch circuit van uw auto? Deze repareren wij snel en vakkundig voor u. Ook voor een APK, het inbouwen van alarmsystemen en in- en verkoop van occasions bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak met ons maken? Belt u dan naar 0493-690317 voor een gesprek met onze experts. Zowel particulieren als dealerbedrijven zijn bij ons verzekerd van een complete technische service.

foto home-audi

Wilhelminastraat 5
5721 KG Asten
T: 0493-690317
E: info@automotiveasten.nl

Heeft u een vraag?
Bel ons en wij helpen u verder.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht