Multitronic spoelen

Ruim 13 jaar ervaring

Onderhoud Lease-auto's

Opgeleide specialisten

Home » Multitronic spoelen

Is het tijd voor controle, of heeft uw Multitronic revisie of spoelen nodig? Bij Auto Motive Asten kunt u terecht voor alle vormen van onderhoud voor uw Multitronic koppeling. Wij bevelen regelmatig spoelen aan voor uw Multitronic koppeling ter preventie van transmissiestoringen. Zo bespaart u geld en blijft uw versnelling langdurig presteren. Mocht uw Multitronic toch een revisie nodig hebben, dan knappen wij dat vakkundig voor u op tegen een vriendelijk tarief.

De voornaamste specialist voor Multitronic spoelen en revisie

Met 55 jaar gedeelde ervaring vertrouwt u onze vakmensen in hun gedegen kennis. Al onze medewerkers en apparatuur zijn officieel gecertificeerd. Wij gebruiken enkel origineel gereedschap en onderdelen om uw auto van de beste service te voorzien. Zo kunt u te allen tijde gerust zijn op ons bekwame spoelen en revisie van uw Multitronic koppeling. Uiteraard zijn wij ook thuis in het onderhoud van de meest moderne S-Tronic versnellingsbakken van Audi.

Een compleet aanbod van service

Naast onze specialisatie in Multitronic koppelingen verrichten wij uiteraard ook alle overige onderhoudswerkzaamheden aan uw auto. Wij verrichten periodiek onderhoud, reparatie bij gebreken, APK, hulp bij schade en montage van banden. Zelfs storingen aan het elektrisch circuit van uw auto lost Auto Motive Asten voor u op. Uiteraard blijft bij al onze werkzaamheden uw fabrieksgarantie gewaarborgd. Ook zijn wij aangesloten bij alle landelijke leasemaatschappijen. Hierdoor zijn wij gerechtigd om alle werkzaamheden aan uw leaseauto uit te voeren. Zo wordt u snel, zorgeloos en lokaal geholpen. Een afspraak inplannen of een persoonlijk advies inwinnen? Wij staan u graag telefonisch te woord via 0493-690317.

foto home-audi

Wilhelminastraat 5
5721 KG Asten
T: 0493-690317
E: info@automotiveasten.nl

Heeft u een vraag?
Bel ons en wij helpen u verder.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht