Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

APK Asten

Ruim 13 jaar ervaring

Onderhoud Lease-auto's

Opgeleide specialisten

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Is uw auto weer toe aan de jaarlijkse APK en bent u woonachtig in de omgeving van Asten? Dan kunt u de APK gemakkelijk laten uitvoeren bij Auto Motive Asten. Wij zijn een kleine garage en we kenmerken ons door verstand van zaken én een persoonlijke aanpak. We zijn met name gespecialiseerd in de automerken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda, maar u schakelt ons uiteraard ook in wanneer u een ander merk auto rijdt.

Professionele en vakkundige APK bij Auto Motive Asten

Moet u binnenkort laten checken of uw auto nog aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet? Dan is het slim alvast op zoek te gaan naar een specialist die u kan helpen. Bij Auto Motive Asten, gevestigd aan de Wilhelminastraat in Asten, voeren wij altijd een professionele en vakkundige APK uit. Heeft u een benzinemotor of een dieselmotor? In beide gevallen staan we graag voor u klaar.

Ruime dienstverlening: kom langs voor alle werkzaamheden

Heeft u schade aan uw auto en wilt u dat laten repareren? Wilt u uw auto laten voorzien van grondig onderhoud? Wilt u uw airco laten repareren? Of wilt u een alarmsysteem laten inbouwen? Bij Auto Motive Asten profiteert u van een ruime dienstverlening. Of u nu langskomt voor een APK in Asten of voor allerlei andere werkzaamheden, wij helpen u graag weer de weg op.

Bel vandaag nog voor een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een APK? Dat kan gemakkelijk wanneer u belt naar 0493-690317. Heeft u nog vragen? Onze vakkundige medewerkers beantwoorden ze graag.

 

foto home-audi

Wilhelminastraat 5
5721 KG Asten
T: 0493-690317
E: info@automotiveasten.nl

Heeft u een vraag?
Bel ons en wij helpen u verder.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht