Garage Someren

Ruim 13 jaar ervaring

Onderhoud Lease-auto's

Opgeleide specialisten

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Auto Motive Asten is dé garage in de omgeving van Someren. Hoe dat kan? Bij ons ontvangt u altijd een persoonlijke service, geboden door onze uiterst vakkundige medewerkers die beschikken over een passende opleiding. Wilt u uw auto laten repareren, onderhouden of controleren en bent u woonachtig in de omgeving van Someren, dan is het verstandig langs te gaan bij onze autogarage in Asten. Bij werkelijk alle werkzaamheden aan uw auto staan wij graag voor u klaar.

Waarvoor brengt u uw auto naar onze garage in de buurt van Someren?

Op slechts een kleine tien minuten rijden van Someren vindt u onze autogarage in Asten. Wij zijn met name gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en controleren van auto’s van de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda, maar u kunt met alle automerken bij ons terecht. Waarvoor kunt u uw auto bij onze garage in omgeving Someren brengen? Kom onder andere bij ons langs voor de volgende werkzaamheden:

SCM-erkend bedrijf

Wilt u een alarmsysteem in uw auto laten inbouwen? Zelfs dan bent u bij onze autogarage in de buurt van Someren op de juiste plek. Wij zijn namelijk SCM-erkend, wat inhoudt dat wij goedgekeurde beveiligingssystemen op de juiste wijze in uw personenauto kunnen inbouwen. Veilig de weg op? Bij onze garage in de omgeving van Someren helpen we u graag.

Meer informatie over onze dienstverlening of service? Bel vandaag nog!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Of bent u benieuwd naar onze service? Bel vandaag nog naar 0493-690317, dan vertellen wij u alles over de mogelijkheden van onze autogarage in de buurt van Someren.

 

foto home-audi

Wilhelminastraat 5
5721 KG Asten
T: 0493-690317
E: info@automotiveasten.nl

Heeft u een vraag?
Bel ons en wij helpen u verder.

Contactformulier

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht